Resultaat 1–40 van de 101 resultaten wordt getoond

  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!

Brooduitstekers & vormpjes

We hebben allerlei soorten uitstekers en vormpjes om van een gezonde en gevarieerde bento lunch een feestje te maken! We hebben een ruime keuze aan uitstekers voor brood en daarnaast ook diverse groente & fruit uitstekers en vormpjes voor omeletjes, pannenkoekjes en gekookte eitjes.

Het leuke van de uitstekers is dat je ze voor verschillende soorten voeding kunt gebruiken en dus eindeloos kunt varieeren ermee. We hebben diverse brooduitstekers in super leuke thema’s, zoals Unicorn uitstekers, Prinsessen uitstekers, Dinosaurus uitstekers en nog veel meer! Ook verkopen wij de populaire LunchPunch collectie. Met deze leuke uitstekers vrolijk je boterhammen in no-time op. Met de brooduitstekers kun je naast brood ook beleg, fruit of koekjes uitsteken. En zo kun je met de groente & fruituitstekers ook worst of kaas uitsteken, super handig dus!

Door groente & fruit in leuke vormpjes aan te bieden wordt je kind geprikkeld om dit te proberen en en te gaan eten. Een ideale manier dus om gezond eten aantrekkelijk te maken. Wil je nog meer variatie? Maak dan een heerlijk omeletje of gezond pannenkoekje voor in de lunchbox met een leuk omelet/pannenkoeken-vormpje. Daarnaast hebben we super leuke ei-vormpjes in diverse thema’s om een gekookt eitje in een leuke vorm mee te geven in de lunchbox.

Natuurlijk zijn deze vormpjes en uitstekers ook heel leuk om thuis te gebruiken voor ontbijt, lunch, traktaties of feestjes. Ook zijn ze ideaal om een MonkeyPlatter met gezonde hapjes ermee te maken. Wij vullen ons assortiment regelmatig aan met nieuwe accessoires en thema’s zodat je eindeloos kan blijven varieeren.

Maak gezond eten nog leuker door de vormpjes en uitstekers te combineren met vrolijke bento prikkers of leuk bento ringen. Door verschillende accessoires te gebruiken kun je meer varieeren met het eten in de lunchbox en blijft het verrassend en bijzonder voor je kind.