Resultaat 1–40 van de 75 resultaten wordt getoond

Montii koop je online bij HappyBento

Montii is een Australisch merk dat is opgericht door een Australische moeder. Zij wilde graag lunchartikelen van degelijke kwaliteit ontwerpen voor haar eigen kids en daar ook meteen andere ouders blij mee maken 🙂

Montii is gespecialiseerd in het ontwerpen van geisoleerde drinkflessen en geisoleerde lunchtassen. Wij hebben dan ook zowel de Montii Drinkflessen als de lunchtassen in ons assortiment.

De geisoleerde drinkflessen zijn dubbelwandig geisoleerd waardoor je drank zeker 12 uur aan een stuk koel blijft. Doe je er nog ijsklontjes bij dan wordt deze tijd nog eens aanzienlijk  verlengd 🙂 Deze drinkflesjes zijn niet alleen heel handig maar zien er ook nog super hip uit! Je krijgt ze in verschillende mooie hippe en vrolijke kleurtjes. De Montii drinkflesjes zijn van stevig materiaal gemaakt en glippen niet snel uit de handen. Ook hebben ze een drinktuit die eenvoudig te openen en sluiten is. Ideaal dus voor kids! I.v.m. met de dubbelwandige isolatie zijn deze flesjes niet geschikt voor de vaatwasser. Ze zijn eenvoudig op handafwas te reinigen. Het voordeel van dit materiaal is dat er geen geurtjes in de beker blijven hangen.

De Montii lunchtassen zijn ook van zeer degelijke kwaliteit en volledig geisoleerd. Hierdoor blijft de lunch nog tot later op de dag vers. Zeker als je een gevarieerde bento lunch wilt meegeven met bijvoorbeeld ypghurt of andere gekoelde producten is dit ideaal. Alle Montii lunchtassen worden geleverd met een bijpassend zacht voedselveilig koelelement. Hiermee kun je ook in de warme zomermaanden je eten en drinken koel en vers houden onderweg of op school. Er is een apart vak in de tas voor het koelelement zodat er geen condensatie in de tas ontstaat. We hebben een ruime keuze van verschillende leuke en hippe designs zoals dino’s, unicorn, lama en nog meer! De Montii lunchtas is ruim genoeg om er een HappyBento lunchbox of Yumbox gecombineerd met een drinkfles in te doen.