Toont alle 14 resultaten

Kinder drinkbekers

Wij vinden het belangrijk dat de drinkbekers die wij verkopen van goede kwaliteit zijn en niet lekken. Niemand wordt immers blij van een natte schooltas! We verkopen daarom de lekvrije Drink in the Box en de hippe Montii Mini drinkflesjes.

Drink in the Box

We verkopen de Drink in the Box in 2 verschillende formaten en in diverse mooie kleuren waaronder mintgroen, roze, blauw en wijnrood. De Drink in the box is een ideaal alternatief voor de wegwerp drinkpakjes die vaak vol suikers zitten. Niet alleen bespaar je er een hoop afval mee maar kies je zelf welk gezond drankje je erin meegeeft. Denk bijvoorbeeld aan water met een smaakje of suikervrije siroop.
De vernieuwde modellen van Drink in the Box zijn gemaakt van super sterk Tritan plastic en gaan jaren mee. Ook mogen ze in de vaatwasser ( bovenste rek) wel zo handig! Ze hebben een verbeterd sluitsysteem en zijn voorzien van een anti-lek rietje waardoor ze 100% lekvrij zijn indien ze op de juiste manier gevuld worden. De Drink in the Box is ideaal voor mee naar school maar ook handig voor onderweg of een dagje uit!

Montii Mini Bottle

De  Montii Mini drinkflesjes van het Australische merk Montii zijn niet alleen ontzettend hip maar ook nog eens heel handig! Ze zijn dubbelwandig geisoleerd waardoor je drank zeker 12 uur aan een stuk koel blijft. Eventueel kun je in de warme zomermaanden nog ijsklontjes eraan toevoegen, dan blijft je drank zelfs 18 uur lang koel. We verkopen de Montii Mini flesjes in 4 verschillende vrolijke kleuren. Ze zijn gemaakt van een stevig materiaal dat niet snel uit de handen glipt, ideaal dus voor kids! Daarnaast zit er een drinktuitje op dat makkelijk dicht geduwd kan worden. Kijk ook eens naar de hippe koel lunchtasjes van Montii die je super leuk kunt combineren met de Montii Mini drinkflesjes.