Resultaat 1–40 van de 42 resultaten wordt getoond

Bento ringen

In onze webshop hebben we een ruime keuze uit leuke bento ringen in verschillende thema’s waar je de lunchbox eenvoudig mee op kunt vrolijken! Met bento ringen laat je op een zeer simpele wijze gezond eten aantrekkelijker uitzien en het leuke ervan is dat ze op meerdere manieren te gebruiken zijn. Je kunt ze bijvoorbeeld in een HappyBento lunchbox bovenop de groenten of fruit in een vakje leggen of in een boterham steken waardoor het meteen feestelijker uitziet.

Weinig werk en direct een leuk resultaat! Ze zijn dus ook ideaal als je wilt gaan starten met bento lunches te maken of als je weinig tijd hebt en de lunch toch aantrekkelijker wilt maken. Het is ook super leuk om een rolletje worst, kaas of groenten er doorheen te steken. Daarnaast kun je ze natuurlijk ook thuis gebruiken bij een kinderfeestje, traktatie of om een leuke MonkeyPlatter met gezonde kleine hapjes ermee op te vrolijken.

Voor een extra leuk resultaat kun je de bento ringen ook combineren met de brooduitstekers en prikkers van een bepaald thema. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prinsessenlunch? Door de Prinsessen Kroontjes in combinatie te gebruiken met de prinsessen brooduitsteker maak je de ultieme prinssesen lunchbox. Zo hebben wij ook Dinosaurus ringen gecombineerd met Dino uitstekers, Unicorn ringen met Unicorn uitstekers en nog veel meer leuke combinaties!
Wij vullen ons assortiment regelmatig aan met leuke nieuwe thema’s ( denk daarnaast ook aan Sinterklaas, Kerst , Pasen enz). Zo kun je eindeloos varieeren met creaties en blijft het bijzonder en verrassend voor je kind. Door gezonde voeding op een leuke manier te presenteren worden kinderen geprikkeld om te eten.

Daarnaast hebben wij nog een hoop andere accessoires om gezond eten aantrekkelijk te maken zoals broodvormpjes, bento prikkers en ei-vormpjes. De ringen zijn BPA-vrij en handafwas wordt aangeraden.