Toont alle 29 resultaten

Monkey Platters

Ontdek de magie van Monkey Platters bij HappyBento! Monkey Platters zijn de perfecte manier om kinderen te betrekken bij gezonde voeding en ze te laten genieten van een leuke en voedzame maaltijd. Bij HappyBento hebben we een breed scala aan kinderservies en lunchproducten die je kinderen zullen inspireren om te eten en te verkennen.

Wat zijn Monkey Platters? Het zijn kleurrijke en creatieve borden of dienbladen met verschillende vakjes waarin je verschillende soorten voedsel kunt presenteren. Het idee is om een speelse en interactieve maaltijdervaring te creëren, waarbij kinderen zelf kunnen kiezen wat ze willen eten en hun smaakpapillen kunnen verkennen.

Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals BPA-vrij kunststof, dat veilig is voor gebruik met voedsel. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik.

Met Monkey Platters kun je een verscheidenheid aan voedsel presenteren, zoals fruit, groenten, kaas, noten, crackers en meer. Kinderen kunnen hun favoriete snacks combineren en ontdekken nieuwe smaken en texturen terwijl ze genieten van een leuke en gezonde maaltijd.

Naast het stimuleren van gezonde eetgewoonten, bevorderen deze borden ook de fijne motoriek en hand-oog coördinatie van kinderen. Ze kunnen hun voedsel gemakkelijk oppakken en in verschillende vakjes plaatsen, wat hun motorische vaardigheden helpt ontwikkelen.

Monkey Platters zijn niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor feestjes, picknicks of lunchtrommels. Ze zijn draagbaar en gemakkelijk mee te nemen, zodat je kinderen overal van een leuke en voedzame maaltijd kunnen genieten.

Bij HappyBento streven we naar kwaliteit en klanttevredenheid. We hebben een breed assortiment om aan de smaak en behoeften van elk kind te voldoen. Ontdek onze collectie in onze webshop en maak van eten een avontuurlijk en plezierig moment voor je kinderen.