Toont alle 14 resultaten

  • Aanbieding!

Drink in the Box

De nieuwe generatie drinkbekers is online verkrijgbaar in onze webshop

De drinkbekers van Drink in the Box zijn niet alleen hip maar ook nog eens superhandig! Geen afval meer van wegwerppakjes omdat de Drink in the Box als hervulbaar en zeer sterk plastic pakje een super alternatief is voor de wegweppakjes. De hervulbare pakjes zijn gemaakt van sterk Tritan materiaal en kunnen daardoor ook goed tegen een val of stootje, ideaal dus voor kids! Ook kunnen ze probleemloos mee in de vaatwasser en verbuigt het materiaal niet. De drinkbekers zijn zo gemaakt dat hij jarenlang mee gaat.

De nieuwe modellen van Drink in the Box hebben een nog beter sluitsysteem en lekvrij rietje waardoor hij 100% lekvrij is. Geen natte (school)tassen meer =)
De sluiting heeft een drukknopje en is gemakkelijk te openen en sluiten voor kinderen. Doordat je zelf kunt kiezen welk drankje je erin meegeeft kun je heel wat onnodige suikers voor je kind besparen. Wist je dat er in het merendeel van alle drinkpakjes gemiddels 6 suikerklontjes per pakje zitten? Het zijn dus als het ware suikerbommetjes. Minder suikers bij een kind verbetert het concentratievermogen en energieniveau ervan.  Door een suikervrij drankje mee te geven bespaar je al een hoop onnodige suikers. Denk bijvoorbeeld eens aan water met een stukje fruit erin, water met een smaakje of suikervrije siroop. De nieuwe modellen zijn in een aantal mooie nieuwe kleurtjes uitgekomen waaronder paars, wijnrood en mintgroen.

De Drink in the Box verkopen wij in 2 formaten en 8 verschillende kleuren. Je hebt de keuze uit het normale formaat (236 ml) of de grote variant (355 ml), deze is natuurlijk ideaal voor een langere schooldag.

Wil je je drinkbeker voorzien van een naam of een leuke boodschap voor je kind? Kijk dan ook naar Scribble on the Box in ons assortiment =)