Toont alle 21 resultaten

  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!

Drink in the Box lekvrije drinkbekers

Ontdek de trendy en uiterst handige drinkbekers van Drink in the Box bij HappyBento. Deze drinkbekers zijn niet alleen hip, maar bieden ook een duurzaam alternatief voor wegwerppakjes. Zeg maar gedag tegen afval van wegwerppakjes en maak kennis met de hervulbare en zeer sterke plastic pakjes van Drink in the Box.

De hervulbare pakjes zijn gemaakt van robuust Tritan materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen vallen en stoten. Ideaal dus voor avontuurlijke kids! Je hoeft je geen zorgen te maken dat de drinkbeker kapot gaat bij een ongelukje. Bovendien zijn de drinkbekers vaatwasmachinebestendig en het materiaal blijft in vorm, hoe vaak je hem ook gebruikt.

Met Drink in the Box hoef je niet steeds nieuwe drinkbekers te kopen, want ze zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Dit bespaart niet alleen geld, maar draagt ook bij aan een duurzame levensstijl. Door te kiezen voor deze hervulbare drinkbekers, draag je bij aan het verminderen van afval en het beschermen van het milieu.

Bij HappyBento begrijpen we het belang van duurzame en praktische oplossingen voor ouders en kinderen. Daarom hebben we een uitgebreide collectie drinkbekers in onze webshop. Wij streven ernaar om jouw online winkelervaring zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken. Bestel vandaag nog de hippe en handige drinkbekers en geef je kinderen een milieuvriendelijke drinkervaring. Met HappyBento kies je voor duurzaamheid en gemak, keer op keer.

De Drink in the Box verkopen wij in 2 formaten en 4 verschillende kleuren. Je hebt de keuze uit het normale formaat (235 ml) of de grote variant (350 ml), deze is natuurlijk ideaal voor een langere schooldag.

Wil je je drinkbeker voorzien van een naam of een leuke boodschap voor je kind? Kijk dan ook naar Scribble on the Box in ons assortiment =)