Resultaat 1–30 van de 55 resultaten wordt getoond

We Might Be Tiny kinderservies

Maak van maaltijden een feestje met de collectie kinderservies van het Australische merk We Might Be Tiny. Kies uit liefdevol ontworpen plakborden voor baby's, siliconen placemats, snackbakjes en de mooiste babysets die je online kunt vinden. Geef je kleintjes nog meer reden om enthousiast te worden over etenstijd met ons steeds evoluerende assortiment serviesgoed voor kinderen waarvan je blij zult zijn dat je ze bij de hand hebt.

Denk bijvoorbeeld aan de handige Sticky plate. Een vakjes bord met een stevige zuignap waarmee het bord vast blijft staan op tafel en je kleine niet alles onder knoeit. Of neem de Snackie. Een handig snackbakje voor onderweg in leuke vormen van een kat, beer of konijn. Maak de set compleet met een mooie Placie, een Grip Cup en natuurlijk een Feedie besteksetje. Alles gemaakt van 100% natuurlijk en voedselveilig siliconen.

We Might Be Tiny is een zorgvuldig op de weg getest serviesgoed voor kinderen dat wordt aanbeden door slimme gezinnen in meer dan 40 landen. Elk We Might Be Tiny-product maakt een belofte waar. Een belofte van stijl. Stijl die geschikt is voor zowel jong als jong van hart. Een belofte van functionaliteit. Functionaliteit die uw leven net iets gemakkelijker maakt. Een belofte van milieubewust leven. Een manier van leven die siliconen kiest als het natuurlijke alternatief voor kunststoffen. Een belofte van zelfverzekerde zelfvoedingsvaardigheden. Vaardigheden die kleine eters doen opgroeien tot zelfverzekerde kleine kinderen.

Klaar om te ontdekken hoe deze geweldige productreeks de maaltijden van jouw gezin kan transformeren?