Resultaat 1–30 van de 392 resultaten wordt getoond

Bento lunchboxen

In onze webshop vind je verschillende lunchboxen om een gezonde en gevarieerde lunch in mee te kunnen geven.

HappyBento Lunchbox

Onze eigen HappyBento lunchbox is de ideale box voor een gevarieerde bento lunch.
We verkopen hem in 2 varianten, 4-vaks of 6-vaks en hij is verkrijgbaar in de kleuren roze, blauw of groen. De HappyBento lunchbox is ruimer dan de gemiddelde bento boxen. Hierdoor is er zelfs in de 6-vaks voldoende ruimte om ook boterhammen mee te geven. Maar een (pasta)salade behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.
Doordat onze ruime lunchboxen meerdere vakken hebben kun je een gezonde en gevarieerde lunch in slechts 1 lunchbox meegeven. Combineer bijvoorbeeld brood met groente & fruit, rijstwafeltjes, crackertjes, kaasblokjes of worst. Vrolijk de lunch op door bento prikkers en bento ringen te gebruiken, zo maak je gezond eten nog leuker!

Doordat onze lunchbox verschillende compartimenten heeft en zeer goed afsluit is het ook mogelijk om er kwark of een dip in mee te geven. ( geen dunne dressings of waterige substanties) De tray is uitneembaar en mag op lage temperatuur boven in de vaatwasser. De buitenkant kun je op de hand afwassen.

Carl Oscar Snackdisc & Sandwichbox

De Carl Oscar Snackdisc is ideaal voor een gevarieerd tussendoortje op een korte schooldag, voor onderweg of tijdens een dagje uit. We verkopen de snackdisc in 4 verschillende kleuren en hebben ook bijpassende lichtgewicht lunchboxen voor extra boterhammen. De Carl Oscar Snackdisc is voorzien van meerdere vakjes waardoor je er verschillende soorten hapjes in kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan druifjes, blokjes kaas, tomaatjes, appel, crackertjes enz. Door aan de deksel te draaien komt er steeds een ander vakje tevoorschijn, dit maakt het extra leuk en verrassend voor je kind 🙂

De Carl Oscar Snackdisc is leuk en handig te combineren met de bijpassende lichtgewicht Sandwichbox. In deze lunchbox met hetzelfde design als de snackdisc passen meerdere boterhammetjes. Hij is gemakkelijk te openen en dus ook geschikt voor kleuters. Samen met de Snackdisc een super leuke combinatie voor een lange schooldag!