Toont alle 32 resultaten

  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!

Lunch Punch

Deze vrolijke brooduitstekers en prikkers zijn online te bestellen in onze webshop

Lunch Punch is een Australisch merk dat super leuke Lunch Punch brooduitstekers en Lunch Punch Stix voor kinderen ontwerpt. De brooduitstekers veranderen saaie boterhammen in leuke aantrekkelijke lunches die kids graag willen eten 🙂 We hebben een ruime keuze aan brooduitstekers in ons assortiment waaronder prinsessen, dino’s, voertuigen, hond/kat/, superhero en nog veel meer.

De lunch wordt een echt feestje met deze leuke unieke ontwerpen! Wil je een bento lunchbox helemaal in een bepaald thema maken? Combineer de LunchPunch brooduitstekers dan met onze leuke bento ringen of bento prikkers van hetzelfde thema. Ook kun je de boterhamfiguren nog leuker maken met onze eetbare stiften. Zo kleur je er bijvoorbeeld leuke oogjes op 😉

De Lunch Punch brooduitstekers zijn groter van formaat dan koekjesvormpjes zodat je het verspillen van brood minimaliseert. Ook zijn ze extra dik (3 cm) waardoor je een dubbele boterham in een keer ermee kunt uitsteken. Voor het beste resultaat gebruik je zo vers mogelijk brood. Naast brood kun je ze natuurlijk ook gebruiken om deegwaren of fruit er mee uit te steken.

Stix by Lunch Punch zijn extra lange bento prikkers. Ze zijn zorgvuldig ontworpen zodat ze in alle populaire bento lunchboxen passen. Ook zijn ze leuk te gebruiken voor traktaties of feestjes. Doordat de Stix extra lang zijn past er ruim voldoende op een prikker en kun je er veel mee variëren. Zo kun je bijvoorbeeld een regenboog maken van seizoensfruit, groenten, kaas, vlees of vierkantjes van brood. De Stix zijn in verschillende varianten verkrijgbaar in onze shop. Zo heb je de keuze uit een kleine of grote set Stix en zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.

Zowel de brooduitstekers als de Stix zijn gemaakt van voedselveilig materiaal. Ze zijn BPA-vrij en mogen in de vaatwasser ( bovenste rek). De producten en de verpakkingen zijn 100% recyclebaar.