Toont alle 32 resultaten

Sistema lunch & bento collectie koop je online bij HappyBento

Het merk Sistema komt uit Nieuw Zeeland en wordt inmiddels al in 82 landen over de hele wereld verkocht. Het is niet gek dat Sistema zo populair is, ze maken namelijk zeer handige en betaalbare producten 🙂 In onze webshop vind je een ruime keuze aan handige lunchboxen van Sistema.

Zo hebben we bijvoorbeeld de geliefde bento lunch collectie van Sistema. Deze lunchboxen bestaan uit verschillende compartimenten waardoor je eenvoudig een gevarieerde lunch mee kunt geven of zelf als ouder mee kunt nemen. De Sistema Bento Cube en Bento box (1,65L) zijn zelfs beide voorzien van een yoghurtpotje.

Alle producten van deze Sistema collectie zijn in verschillende formaten en leuke kleurtjes te krijgen. Ze zijn niet zwaar in gewicht en zowel leuk voor kinderen als volwassenen. En nog een groot pluspunt: alle lunchboxen mogen in de vaatwasser, magnetron en vriezer!

Naast deze handige lunchboxen hebben we ook de populaire Snack Capsule en Snacks To Go in onze collectie. De Snack Capsule is ideaal om bijvoorbeeld yoghurt in mee te nemen. Hij is voorzien van 2 verschillende compartimenten en een klein bestekje. Hierdoor is het ook mogelijk om iets van fruit of muesli erbij te doen.

De Snacks To Go is ideaal voor een gezonde snack of kleine pauze. Ook deze bestaat uit 2 compartimenten, zo kun je bijvoorbeeld een lekkere dip toevoegen. Door het kleine formaat is hij ook ideaal om mee te nemen voor onderweg!

Sistema heeft ook handige drinkflessen. Wij hebben de Quick Flip drinkfles in 2 verschillende maten in ons assortiment. Deze drinkflessen zijn met een simpele druk op de knop te openen en dus ook ideaal voor kids! De drinkflessen zijn gemaakt van duurzaam BPA-vrij Tritan. Ze zijn handig in gebruik en mogen in de vaatwasser ( bovenste rek).