Resultaat 1–40 van de 80 resultaten wordt getoond

Yumbox bento lunchboxen koop je bij HappyBento

Yumbox is een Amerikaans en zeer populair merk binnen de bento lunchboxen. Het is bedacht door 2 Amerikaanse moeders die zich willen inzetten voor het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten bij kinderen en dat op een leuke manier! Iets waar wij van HappyBento ons natuurlijk helemaal in kunnen vinden 🙂

Wie heeft er ooit gezegd dat het meenemen van een lunchtrommel saai is. Aan die stelling zal snel verandering komen als je kind deze geweldige Yumbox mee naar school neemt. Deze broodtrommel is allesbehalve saai. Er zit zelfs een vleugje magie aan waardoor het uitpakken van deze lunchtrommel nog specialer wordt.

De Yumbox Panino

Dit is een broodtrommel met vier aparte vakken. Door deze indeling is het nog net wat makkelijker om een gebalanceerde lunch mee te geven aan je kind. Je kunt alle vakken vullen met alle onderdelen die je kind voor de lunch nodig heeft. De broodtrommel heeft een groot vak voor het brood, en daarnaast ook kleinere vakjes die weer geschikt zijn voor bijvoorbeeld kleine snacks of voor sausjes. Het gemak van deze broodtrommel kan worden gevonden in het feit dat deze volledig lekvrij is. De inhoud blijft goed op zijn plaats zitten en daarnaast loopt de inhoud van het ene bakje niet over in het andere bakje doordat de randjes hoog zijn. Combineer met een Yumbox MiniSnack, Yumbox Tapas of Yumbox Zuppa zodat je voor beide pauzes genoeg eten kunt meegeven.

De Yumbox Original

De Yumbox Original heeft 6 compartimenten in verschillende maten. De Yumbox is voorzien van een innertray met meerdere compartimenten die voorzien zijn van leuke illustraties. Dit ziet er niet alleen heel leuk uit maar nodigt ook uit om meer gevarieerd eten erin mee te geven. Geef in plaats van brood bijvoorbeeld groenten, fruit, crackers of nootjes mee. Je kunt natuurlijk ook mooie vormpjes van het brood maken die in de vakjes passen met onze brooduitstekers. Doordat de Yumbox lekvrij afgesloten kan worden is het ook mogelijk om bijvoorbeeld kwark of dips mee te geven in de lunchbox (geen waterige substanties). Combineer met een Yumbox MiniSnack, Yumbox Tapas of Yumbox Zuppa zodat je voor beide pauzes genoeg eten kunt meegeven.

Gebruiksgemak voor kinderen

Kinderen kunnen soms onhandig zijn en daarnaast zijn ze speels. Het laatste wat je als kind dan wil is een bakje of een broodtrommel die lastig open te maken is. Deze broodtrommel is vriendelijk. Het dekseltje is makkelijk te openen en te sluiten wat het ideaal maakt voor de kleinste kinderen. Daarnaast kan de broodtrommel tegen een stootje, dus zal het ook niet makkelijk kapot gaan wanneer het per ongeluk op de grond valt. Het bakje biedt veel ruimte, maar is daarnaast wel compact waardoor het in elke willekeurige rugtas past. De box zelf heeft bijna geen gewicht waardoor het ook voor de kleinste kinderen gewoon mee te dragen is in hun rugzakje.

Veilig en praktisch

Als ouder hecht je er natuurlijk ook een grote waarde aan dat je kind uit een zo gezond mogelijk bakje eet en te drinken krijgt. Deze broodtrommel is geheel gemaakt van voedselveilig materiaal. Dit wil zeggen dat het vrij is van PVC, BPA, ftalaten (dit zijn weekmakers) en van siliconen dat vaak wordt gebruikt bij het produceren van de deksels. De Yumbox is makkelijk schoon te maken. Je kunt ervoor kiezen om deze in de vaatwasser te zetten of om deze met de hand te wassen. Het is vaak wel aan te raden om de box met de hand te wassen, omdat je hiermee zorgt dat de box niet snel beschadigd raakt. De box koop je standaard met de unieke tray erbij. Deze is ervoor bedoeld als vervanger oor de andere tray als deze bijvoorbeeld in de was zit. Daarnaast kan deze tray ook worden gebruikt als bento bord voor aan tafel.

Handige broodtrommel voor kinderen én ouders

Deze handige broodtrommel mag je niet missen als je als ouder op zoek bent naar een goed alternatief op al die traditionele broodtrommeltjes die maar lastig open te maken zijn of die gemaakt zijn van schadelijke stoffen. Met deze lunchbox heb je een geweldig alternatief in handen en daarmee kan je zorgen dat je kinderen kunnen genieten van een welverdiende lunch zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over dat het bakje niet makkelijk te openen is of dat het bakje snel beschadigd raakt wanneer ze deze per ongeluk op de grond laten vallen. Als ouder kan je deze broodtrommel met een gerust hart aan je kind meegeven en daarnaast kun je er op rekenen dat de kinderen er een groot plezier aan beleven als ze hun lunch mogen eten uit dit fantastische bakje. Met de unieke en makkelijke indelen en daarnaast ook met het gebruiksgemak en het uiterlijk van de broodtrommel wordt het lunchen een groot plezier.

Versieren met bento accessoires

Maak de gezonde lunch nog leuker en aantrekkelijker voor je kind door deze lunchbox met onze leuke bento accessoires te combineren. We hebben een ruim assortiment van vrolijke bento prikkers, bento ringen, brood uitstekers in diverse thema’s. Daarnaast hebben we ook verschillende groente en fruit uitstekers en nog veel meer! Wil je graag voorbeelden zien en inspiratie opdoen? In onze HappyBento Facebook groep worden dagelijks gevarieerde lunchboxen gedeeld met andere ouders.