Resultaat 1–30 van de 56 resultaten wordt getoond

Yumbox

De Yumbox lunchboxen zijn online te bestellen in onze webshop

Yumbox is een Amerikaans en zeer populair merk binnen de bento lunchboxen. Het is bedacht door 2 Amerikaanse moeders die zich willen inzetten voor het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten bij kinderen en dat op een leuke manier! Iets waar wij van HappyBento ons natuurlijk helemaal in kunnen vinden :-)

De Yumbox is voorzien van een innertray met meerdere compartimenten die voorzien zijn van leuke illustraties. Dit ziet er niet alleen heel leuk uit maar nodigt ook uit om meer gevarieerd eten erin mee te geven. Geef naast brood bijvoorbeeld eens iets van groenten, fruit of nootjes mee. Doordat de Yumbox lekvrij afgesloten kan worden is het ook mogelijk om bijvoorbeeld kwark of dips mee te geven in de lunchbox (geen waterige substanties). Je kunt de lunch ook al de avond ervoor klaarmaken en erin doen en in de koelkast bewaren, het eten zal goed vers blijven hierin doordat hij ook luchtdicht wordt afgesloten.

De Yumbox is bij ons verkrijgbaar in verschillende mooie hippe kleurtjes en 3 formaten. Ook de populaire nieuwe Paradise collectie met mooie pastel kleuren vind je bij ons in de webshop.

De Yumbox Panino bestaan uit 1 groot compartiment en 3 kleine compartimenten. De Yumbox Original heeft 6 compartimenten in verschillende maten. Alle boxen zijn groot genoeg om er een gevarieerde lunch maaltijd voor de grote lunchpauze in mee te geven. De innertrays mogen in de vaatwasser ( bovenste rek, max. 60 graden). Voor dee buitenkant wordt handafwas aangeraden. Voor de kleine snack er nog de Yumbox MiniSnack met 3 compartimenten.

Maak de gezonde lunch nog leuker en aantrekkelijker voor je kind door deze lunchbox met onze leuke bento accessoires te combineren. We hebben een ruim assortiment van vrolijke bento prikkers, bento ringen, brood uitstekers in diverse thema's. Daarnaast hebben we ook verschillende groente en fruit uitstekers en nog veel meer! Wil je graag voorbeelden zien en inspiratie opdoen? In onze HappyBento Facebook groep worden dagelijks gevarieerde lunchboxen gedeeld met andere ouders.