Resultaat 1–40 van de 41 resultaten wordt getoond

  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!

Carl Oscar lunch collectie koop je bij HappyBento

Het Scandinische merk Carl Oscar heeft een uitgebreide collectie met leuke lunchartikelen. De designs zijn vrolijk van uiterlijk, ze hebben verschillende hippe frisse kleurtjes en zijn voorzien van leuke prints.

Alle ontwerpen van Carl Oscar zijn functioneel en van goede kwaliteit. Ze zijn zo ontworpen dat de lunchartikelen ook handig te gebruiken zijn door kleine kinderen. Alle Carl Oscar producten zijn er in 5 verschillende kleuren en prints die je dus super leuk met elkaar kunt combineren.

Een van de favoriete producten uit de Carl Oscar lijn is de beroemde SnackDisc. De draaibare snackdisc heeft 5 vakken ( 1 groot vak en 4 kleine vakken) waardoor je verschillende soorten hapjes erin kunt doen. Draai aan de deksel en verras je kind met wat er in de verschillende vakjes zit =) Je vult hem bijvoorbeeld met stukjes fruit of groenten, kaas, nootjes of crackertjes. Het is ook mogelijk de deksel eraf te halen en deze als een bordje te gebruiken. Kortom de perfecte oplossing voor een kleine pauze op school of een gezond en gevarieerd tussendoortje onderweg! Naast deze populaire SnackDisc is er nu ook de BentoDisc. De BentoDisc is een slag groter dan de SnackDisc waardoor je deze nu ook voor een grote lunchpauze kunt gebruiken.

Wil je graag iets warms of juist gekoeld van eten meegeven naar school of meenemen voor onderweg? Dan is de LunchJar een goede uitkomst 🙂 Deze zijn gemaakt van dubbelwandig RVS en houden het eten 4 uur warm of 6 uur lang gekoeld en vers. Uiteraard zijn deze lekvrij.

Ook aan leuke handige lunchboxen heeft Carl Oscar gedacht. Zo is er de N’ice Lunchbox die voorzien is van een ingebouwd koelelement, een extra afsluitbaar bakje en een bestekje. Ideaal dus voor een gevarieerde lunch!Ben je op zoek naar een eenvoudig lichtgewicht brooddoosje? Dan is de Sandwich Box van Carl Oscar perfect.

Geef je graag iets van yoghurt of een salade mee? Kies dan voor de Carl Oscar Níce Cup.De N’ice Cup bestaat uit twee delen: een groter gedeelte voor yoghurt, salade of vers fruit en een deksel voor toppings zoals noten, muesli of croutons. De twee delen worden gescheiden om de toplaag fris en droog te houden. De N’ice Cup wordt geleverd met CUTElery ™ multi-bestek vast in de deksel. Vries de koelschijf minimaal 4 uur horizontaal in en hij houdt je eten ongeveer 2 uur koud.

Voor al deze leuke en handige lunchartikelen hebben we natuurlijk ook de bijpassende lekvrije drinkflessen van Carl Oscar in ons assortiment. Ze zijn voorzien van een fijne drinktuit en licht van gewicht.