Resultaat 1–40 van de 219 resultaten wordt getoond

  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!

Bento prikkers en bento vorkjes

Leuke en vrolijke bento prikkers en vorkjes om van eten een feestje te maken!
Bento prikkers en bento vorkjes zijn de ideale accessoires om een maaltijd vrolijk of feestelijk te laten uitzien. Dit maakt het extra aantrekkelijk voor kids om te eten!
Maak bijvoorbeeld leuke fruitspiesjes met de lange bento prikkers of gebruik een leuk vorkje om stukjes fruit mee te eten.
De bento prikkers en vorkjes zijn van klein formaat en kun je daardoor goed meegeven in de HappyBento lunchbox of in een ander schooltrommeltje. Uiteraard kun je de bento prikkers en vorkjes niet alleen gebruiken voor een bento lunch, ze zijn daarnaast ook leuk te gebruiken voor bijvoorbeeld een traktatie, kinderfeestje of ontbijt/avondeten. Ook een gezonde Monkey Platter met allerlei kleine hapjes maak je extra aantrekkelijk door de bento prikkers en bento vorkjes te gebruiken

Veel kinderen zijn kieskeurig in het eten van groenten en/of fruit of andere gezonde voeding. Door fruit en groenten bijvoorbeeld aan te bieden in kleinere stukjes of vrolijke vormpjes en leuk te versieren met bento prikkers en/of te voorzien van een vrolijk bento vorkje raken ze positief geprikkeld om gezond te eten. Je zult versteld staan hoe positief hier door kids op gereageerd wordt! Gezond eten wordt opeens leuk! =)

Behalve voor groenten en fruit zijn de bento prikkers en vorkjes ook leuk te gebruiken voor brood, stukjes kaas of worst, wrapjes en pannenkoekjes.
Wij hebben veel verschillende thema’s en maten bento prikkers en vorkjes. Ook vullen we ons assortiment regelmatig aan met nieuwe thema’s ( denk ook aan Sinterklaas, Kerst, Pasen enz) zodat je eindeloos kunt blijven varieeren met creaties. Zo blijft het een bijzonder en verrassend voor je kind.

Naast de bento prikkers en vorkjes hebben we ook een hoop andere leuke accessoires om gezond eten extra aantrekkelijk te maken. Denk o.a. aan broodvormpjes en brooduitstekers, ei-vormpjes en bentoringen.