Resultaat 1–40 van de 66 resultaten wordt getoond

Montii koeltassen

De Montii lunchtassen komen uit Australie en zijn niet alleen heel handig maar ook van zeer hoge kwaliteit. Wij verkopen de Montii lunchtassen in verschillende leuke en hippe designs waaronder Dinosaurussen, Unicorns, Superhero en nog 5 andere leuke designs waar je direct vrolijk van wordt!

Het unieke van deze lunchtas is dat hij volledig geisoleerd is en daarnaast voorzien is van een apart vak voor het bijgeleverde voedselveilige gel koelelement. Het gel koelelement is ook nog voorzien van een extra hoes. Zo kan er geen condens in de lunchtassen ontstaan, super handig!

Het bijgeleverde (zachte) koelelement kun je ‘s nachts in de vriezer leggen en ‘s ochtends in het speciale vak in de lunchtas stoppen. De lunch blijft dankzij het koelelement de gehele dag gekoeld. De geisoleerde Montii lunchtas is natuurlijk super handig voor de warme zomerperiode maar ook in de wintermaanden is hij ontzettend fijn om te gebruiken. Dan staan de verwarmingen in scholen aan en zit de lunch vaak meerdere uren in de tas tot de middagpauze begint. Door de lunch in de Montii lunchtassen te bewaren blijft het eten langer vers en samen met het drinken uren lang gekoeld. Wel zo fijn als je bijvoorbeeld kwark, vlees of kaas in de lunchbox hebt meegegeven 🙂

De Montii lunchtassen zijn ook ideaal voor een dagje uit of onderweg op reis mee te nemen. Combineer ze met de bijpassende super hippe Mini Montii drinkflessen die ook in onze webshop in diverse kleuren verkrijgbaar zijn.. Deze drinkflessen zijn ook volledig geisoleerd waardoor drank de gehele dag gekoeld blijft. Onze ruime HappyBento lunchbox past samen met een Montii drinkfles of Drink in the Box perfect in de Montii lunchtas.

De Montii lunchtassen mogen volgens de intsructies in de wasmachine gewassen worden. Om de kwaliteit te waarborgen adviseren wij hem met een vochtige doek te reinigen en hem vervolgens goed te laten drogen.