Toont alle 4 resultaten

Pick Plates snackborden

Pick Plates – het merk dat lunchtijd leuk en smakelijk maakt! Bij Pick Plates geloven we dat elke maaltijd een avontuur kan zijn. De kleurrijke en innovatieve borden zijn speciaal ontworpen om kinderen te inspireren en hen te helpen genieten van een gezonde en gevarieerde voeding.

De Pick Plates zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor gebruik met voedsel. Ze zijn duurzaam, BPA-vrij en gemakkelijk schoon te maken. Of het nu gaat om ontbijt, lunch of avondeten, onze borden zijn perfect voor dagelijks gebruik.

Wat maakt Pick Plates zo speciaal? Deze borden hebben een uniek ontwerp met verschillende vakjes, waardoor kinderen verschillende soorten voedsel kunnen ontdekken en genieten van een gevarieerde maaltijd. Van groenten en fruit tot granen en eiwitten, met Pick Plates kunnen kinderen hun smaakpapillen verkennen en gezonde eetgewoonten ontwikkelen.

Deze borden zijn niet alleen functioneel, maar ook leuk! We hebben een breed scala aan kleuren en ontwerpen waaruit je kunt kiezen, zodat je kinderen hun eigen stijl kunnen uiten tijdens het eten. Het eten wordt een plezierige ervaring waarbij kinderen worden aangemoedigd om hun borden leeg te eten.

Of je nu thuis bent, onderweg bent of een feestje hebt, Pick Plates zijn veelzijdig en handig. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en passen perfect in lunchtassen en rugzakken. Zo kunnen kinderen overal van een gezonde en leuke maaltijd genieten.